Lärare

Vi består av många erfarna lärare, med många års erfarenhet.

David Samuyiwa

Mitt namn är David Samuyiwa och jag är 43 år gammal. Jag är född och uppvuxen i London / England. Jag har arbetat inom motivation, inspiration, ledarskap, undervisning, företagande, coaching, rådgivning och psykologi i över 25 år nu. I min BA Hons examen, täckte jag och fick värdefull kunskap inom områden som psykologi, mental träning, ledarskap, historia, politik, idrottspsykologi, coaching, barnbeteende, företagande, entreprenörskap, filosofi, litteratur, management, mindfulness, kognitiv terapi, rådgivning och fysisk träning. Jag talar tre språk med engelska som mitt modersmål med ett bra grepp om både svenska och spanska. Hösten 2016 planerar jag att göra en magisterexamen.
Jag är gift och har tre barn och min bostad är belägen i Göteborg / Sverige.

Folk frågar alltid hur jag började med allting, det började för mig redan 1984, när min skolas idrottslärare Frank Dick, kom till mig och sa David du har bra ledaregenskaper Jag vill att du ska vara kapten för vår skolas fotbollslag och ta oss tillbaka till toppen. Det var där allt började, vid 12 års ålder, var jag utvald för att göra något jag aldrig gjort förut, jag fick självstandighet, auktoritet, ansvar och människor att leda. Mitt lärande började i väldigt unga år och efter 30 år, kan jag säga dig en sak, jag lär mig fortfarande, varje dag!

Jag är inne på mitt fjärde decennium nu med ledarskap och det har varit en resa jag aldrig kunde ha trott var möjlig, jag har rest världen över, jag har tävlat för mitt land i friidrott, jag har bott i fyra kontinenter, jag har gett föreläsningar i 10 länder, jag har byggt (tillsammans med ett team av fantastiska människor) fyra framgångsrika företag, säger jag samtidigt som vi är på väg att lansera vårt 5: e och 6: e samtidigt. Jag har utbildat över 3000 personer och motiverat och inspirerat 1000-tals mer och jag är fortfarande hungrig! I min karriär, i mina olika roller och mångfald, har jag samlat över 50 000 timmar av praktisk erfarenhet i min roll som ledare, coach, mentor, motiverande talare, lärare och rådgivare.

Varför är jag fortfarande hungrig? Varför är jag fortfarande motiverad efter alla dessa år? Varför? Jag ska berätta varför, för att jag har talanger, gåvor och färdigheter som har getts till mig, och jag måste använda dem till sin maximala kapacitet. För många år sedan bestämde jag att jag insåg att mitt syfte i livet var att utbilda, utrusta och förstärka alla jag hade möjlighet att tillbringa tid med. Så genom hårt arbete och uthållighet, har jag hamnat på en plats där jag kan ta den möjligheten jag fått och göra min dröm till verklighet!

Jag säger detta med all ödmjukhet, men jag tror verkligen att mitt syfte i livet är att ta dig, ditt team, ditt företag, din karriär och din tillväxt till nivåer du inte trott var möjligt. Det spelar ingen roll var du var från start, vad hände med dig i det förflutna, vad du kanske går igenom i nuet, bara ge mig ett par timmar med dig, ditt lag, din skola, dina elever, ditt säljteam , dina ungdomsbrottslingar, dina patienter och jag lovar er att jag kommer att göra en positiv inverkan som bör leda till en förändring i den dimension som de befinner sig i. jag kommer att utbilda, utrusta och förstärka vem som än hamnar framför till att kunna lyckas, övervinna och framför allt för att bli en bättre och mer produktiv person.

Jag ser fram emot möjligheten att tala och dela med mig till dig.

Tack / David Samuyiwa


 

 

Anders Palmqvist

Anders Palmqvist, mer känd som ”Palmas” är en av de erkänt bästa sprint- och friidrottstränarna i Sverige. Hans kunskaper inom explosiv träning, plyometrisk träning, styrka och kondition är fantastiska.
Hans förmåga att coacha och hjälpa unga och lovande friidrottare från svensk elitklass till hög internationell klass, har gjort honom till en av de mest eftersökta tränarna och lärarna i landet.

Ämnen:
• Sportspecifik träning: Friidrott


 

Homan Meshkat

På den fritidsgård som jag gick på prenumerade man på tidningen BODY och jag kunde inte sluta att titta i de, Jag var väldigt imponerad över alla profiler med muskler och eftersom jag har och alltid haft en förkärlek till muskler var det inte konstigt att jag började träna också för att bli lika stark som mina idoler, behöver jag ens nämna vilka de var? Arnold, van Damme och Stallone så klart!!

Jag blev inte kvar på gymmet så långa stunder då jag var tvungen att smita in när min idrottslärare inte märkte att jag var där, men i 8:an fick jag komma in och sen dess har jag tränat och jag kommer ihåg att redan som 14 åring var målet att tävla, Jag visste direkt att jag ville tävla i bodybuilding men det är ju så klart inte det coolaste att säga när man precis har börjat träna och väger under 50 kg, Jag tävlade för första gången 1998 förvisso inte i bodybuilding men i athletic fitness men jag tävlade!!! Man kan om man bara vill!
Nu har jag över 20 års träningserfarenhet som jag delar med mig av till eleverna på DS Trademark PT-School

Jag driver eget coach-team inom Bodybuildinf & Fitness Sporterna främst
Som heter Muscles With Style

Jag är utbildad till följande:

Personlig tränare
Kostrådgivare
Massör
Jobbar som:

Lärare på DS Trademark PT-School
Mina specialiteter är Muskel-tillväxt och Avancerad nutrition
Fitness & Nutrition Coach
Mina meriter inom Bodybuilding som jag är mest stolt över är

Luciapokalen vinnare
IFBB Austria GP vinnare
2 bästa posör-vinster,
Och en 3.e plats på NPC Texas State


James Nelson

Certifierad PGA Golfing Professional – PGA Sweden,
Internationell. Lic. Personlig tränare – DS Personal Training School,
Sport &Exercise Nutritional Advisor – London Health Science Academy.
James har arbetat som PGA Golfing Professional sedan 2006 och har lång erfarenhet inom golfbranschen. Han har tidigare arbetat på Ale GK, Öijareds GK och Forsgårdens GK.
Under åren som han läste till PGA Golfing Professional och studerade på Bosön Idrottshögskolan läste han bl a: anatomi, träningslära, Titleist Performance Institute (TPI), 3D-analys samt bio-mekanik. Han har erfarenhet, färdigheter och kunnande om hur man bäst tränar kroppen för att få en bättre score.
James brinner för golf, träning, kost och att lära ut. Han ser träning och golf som en stor glädje i livet och vill dela med sig av denna entusiasm till fler människor.


 

Robert Cret

Hej,
Mitt namn är Robert Cret är 23 år gammal och arbetar som lärare hos DS Trademark. I största delen av mitt liv har jag sysslat med fotboll, både som spelare och tränare. När jag var 18 år fastande jag istället för gym, fitness och hälsa. Nu i år ska jag för första gången tävla i fitness grenen Men’s Physique. På grund av min bakgrund och mina intressen valde jag senare att studera idrottsvetenskap, som jag har en kandidat examen i. Mina PT, kost och massage utbildningar gjorde jag via DS Trademark. Med den kunskap jag innehar, ska jag på bästa möjliga vis lära ut och skapa förståelse. Diskussioner är ett effektivt verktyg som framkallar tankar och åsikter. Det kommer bli ett nöje att arbeta för DS men framförallt att få chansen att lära ut till ivriga studenter.
Robert Cret Lärare
070-7599260


 

NADIM AL-SHARIF

Med passion spunnen ur ett förflutet som grundar sig i en stark prägling från fitness & hälso-världen tillsammans med en genetiskt betingad hjärtsjukdom, så har jag ägnat dem senaste åren åt att hjälpa andra via Personlig Träning. Efter att ha varit utdömd och borträknad från fitness världen till att göra comeback efter Pacemaker operation så hoppas jag nu kunna sätta mina personliga erfarenheter till nytta och hjälpa andra att komma på banan igen.
Efter att ha erhållit min Internationella PT & Kostrådgivare licens via DS PT-Skola har jag drivit min egen PT-verksamhet med klienter från hela Sverige. Jag sätter alltid mina klienter först & främst och via ett ödmjukt men pedagogiskt lärande försöker jag upplysa och arbeta fram resultat tillsammans med vederbörande. På samma sätt agerar jag i mitt lärande i form av lärare på DS. Jag värdesätter alltid mina elevers åsikter, alla får gehör och tillsammans skapar vi en lärorik miljö att utvecklas i.

Utbildning:

Int. Lic. Personlig Tränare.
Int. Lic. Kostrådgivare.
Int. Lic. Massör.
Ämnen:

Anatomi.
Fysiologi.
Näringslära.
Yrke:

Lärare DS Trademark PT-Skola.
Personlig Tränare & Kostrådgivare.
Online Coach.
Nadim Al-Sharif,

0722 – 250 450

Hem