Lärare med mycket erfarenhet inom träning

Erfarna-lararePersonlig träning har övertagit en massiv roll inom fitness industrin där priserna idag för utbildning har stegrat långt över sina rimliga och skäliga gränser. DS har samlat ihop en stark internationell team av professionella lärare som består av:

David Samuyiwa, känd personlig tränare med över 20 års erfarenhet samt f.d. internationell elite-idrottare.

Peter Johansson, leg. sjukgymnast, personlig tränare och massör, jobbat som fysioterapeut inom primärvården, längdskidsåkning på SM-nivå med över 10 års erfarenhet inom olika sporter.

Anders Palmqvist “Palmas”, en av de erkänt bästa sprint- och friidrotts tränarna i Sverige med över 20 års erfarenhet och med landslaget i 15 år.

Andy Diaz, personlig tränare sedan 1996, introducerade personlig träning till kanarieöarna med egen studio samt f.d. internationell elite-idrottare för Spanien.

Anders Bjurbäck, Dipl. Massageterapeut/Ergonom och har hållt på med många olika idrotter såsom skidor, löpning och mountainbike samt ishockey på elitnivå.

DS har sammanlagt över 150,000 timmars erfarenhet och kunskap inom alla former av träning, vi önskar därför erbjuda marknaden en konkurrenskraftig utbildning som är förankrad, fördjupad, innehållsrik, komplett och sist men inte minst PRAKTISK i syfte att kunna möta marknadens krav som ställs på industrin idag och framöver.