DS Modelling Agency


Modeller finns i alla former, storlekar och färger. Om du tror att du har DET så kontakta oss!

DS Modelling Agency är ute efter att rekrytera modeller från åldrarna 7 – 55 till att vara modeller för mode, sport, hälsa och fitness industrin.
Vi har ett team av dedikerade agenter som kommer att använda våra skandinaviska och europeiska förbindelser för att främja din portfölj av bilder och personlighet.
Konkurrensen där ute är stenhård, riktigt hård och utan att säkra tjänster av en särskild byrå som vårt, kan dina talanger aldrig nå sin fulla potential eller ses alls

action (peripheral vs central, inducer vs enhancer) and (6) How long does cialis take to work? • Recommended: tests of proven value in the.

.
Även om vi är ganska ny inom detta område, har vi bra kontakter och anslutningar i många områden i modellering världen. Så om du känner att du har vad som krävs, tveka inte att kontakta oss, skicka in din portfölj eller komma till vår casting dag där vi kommer att se att rekrytera nya och befintliga talanger.

DS-modeller Register:

Våra villkor är verkligen enkelt, när vi bestämmer oss för att ta dig vidare och lägga dig i vårt register, kommer varje modell betala en årlig administrationsavgift på 1500kr, plus en månatlig hållnings avgift på 500kr per månad.Admininistrations avgiften täcker kostnaden för att modellen lägg upp på vår databas

. Den månatliga hållnings avgift täcker kostnaden för de agenter som kommer att aktivt driva på för din exponering i de områden som du har bett oss att marknadsföra dig i. När du tar emot bokningar, DS Modelling Agency tar endast en 10% provisions avgift! Så du kan se att vi inte är här för att utnyttja modellen, våra avgifter och priser bakom kommissionens är mycket små i jämförelse med andra modellagenturer.

Ytterligare krav:

Modeller måste ha en portfölj med minst 10 bilder med mycket bra upplösning. Om modeller inte har en portfoilio då kan en fotosession ordnas med en av våra professionella fotografer på modellens bekostnad .
Manliga modeller och kvinnliga modeller under 18 måste ha målsmans medgivande innan du skickar in några bilder eller deltar i några fotografier!
DS Modelling Agency har inga begränsningar på längd eller vikt.

Foto Dag:

Detta kommer hållas på Life Health & Fitness Club lokal i:

Life Mölndal
Flöjelbergsgatan 20B
431 37 Mölndal

Medtag portföljer, referenser och annan ytterligare information som kan vara relevant. En kort intervju hålls med varje modell på svenska / engelska för att hjälpa panelen få förstärkt insikt i modellens personlighet och karaktär.

Kontakt:

För ytterligare information kontakta David Samuyiwa (se nedan)

Med Vänliga hälsningar

David Samuyiwa
DS Personal Training School
Huvudtränare DS Sports Academy
Celebrity Personal Trainer / Fitness Model

DS Personal Training School
Lilla Bommen 1, vån 14
411 04 Göteborg
+46 (0) 739 59 20 31
david@dstrademark.se
http://www.dstrademark.se