Utbildningar

Välkommen till DS PERSONAL TRAINING SCHOOL.

DS PERSONAL TRAINING SCHOOL är den första i sitt slag på marknaden som erbjuder en högkvalitativ och professionell intensiv praktisk utbildning som ges av våra yrkeserfarna personliga tränare och erfarna idrottsmänniskor. Examinerade studenter kommer därför därefter att kunna ta deras karriärer inom fitnessindustrin till nya nivåer. DS PT-School kommer också att hjälpa eller erbjuda arbete till sina toppstudenter, efter avslutad och genomförd utbildning, i syfte att de ska kunna få en rejäl kick-start på sin nya karriär.
Över 7000 examinerade studenter har fått jobb via DS PT-School, vilket vi tycker är helt fantastiskt och det är också något vi kommer att fortsätta att göra. Vi lämnar ingen tomhänt efter utbildning hos DS PT-School.

To be the best, be educated by DS. – FILOSOFI BY DS

Varma hälsningar. David Samuyiwa, VD.

Reservation

DS Personal Training School reserverar sig för att om någon i lärarkåren bortfaller pga sjukdom eller någon annan extraordinär omständighet inträffar eller om antalet elever är mindre än 8 stycken att utbildningen ställs in och eleverna flyttas med automatik över till nästa kurstillfälle.