Entreprenör – Nyckeln till framgång

Mina föräldrar var mina första mentorer i livet, långt innan mina egna framgångar i akademiska studier, sport och företagsverksamhet. Det var mina föräldrar som lärde mig värdet av hårt arbete, disciplin, fokus, överlåtenhet, tro, övertygelse, envishet, önskningar, passion, förträfflighet, ärlighet, ödmjukhet och integritet.

Som barn såg jag hur min pappa arbetade hårt med olika affärsverksamheter, studerade medicin och blev den första i sin generation att starta företag som importerade och exporterade bilar, mat, kosmetika och medicin till Afrika.

Sedan unga år såg jag även min mamma ta hand om hela familjen samtidigt som hon arbetade deltid, studerade engelska i kvällsskola och hela tiden var den fasta klippan som min far alltid kunde lita på och var beroende av.

Varför använder jag ovanstående som en introduktion till presentationen av DS varumärke?

Av den enkla anledningen till att det är min starka övertygelse att alla entreprenörer har en sak gemensamt. Det är att ha och bära på en total tro och övertygelse i deras framtida framgångar. Det var detta jag lärde mig ifrån mina föräldrar, dvs att oavsett hur omständigheterna såg ut gick de framåt i livet utan fruktan och införlivade i mig ett arv om att så länge jag förblir trogen i mina ovannämnda värderingar så kan jag aldrig misslyckas i vad jag än företar mig.

Så med anledningen av att jag är en seriös entreprenör känner jag det också som mitt ansvar att vidarebefordra det jag en gång lärt mig av mina föräldrar, andra entreprenörer, mina mentorer och jämlikar så att alla människor oavsett var de befinner sig i livet kan få glädjen i att kunna skörda belöningar och förmåner i deras egna idéer och hårt arbete.
http://www.davidsam.se/karriar/