Kursinnehåll för Massörutbildning

Som massör har du nära kontakt med dina klienter och får ofta positiv feedback – det omedelbara resultatet av ditt arbete är avslappning, smärtlindring och nöjda leenden! På DS Trademark AB lägger vi stor vikt vid att du lär dig god ergonomi – att använda din kropp riktigt – så att både din klient och du själv mår bra efter en behandling.

Utbildningsplats Göteborg, Luleå och Borås

Utbildningen äger rum hos oss på Läppstiftet, Lilla Bommen 1, vån 14 eller hos någon av våra Partners på den aktuella studieorten.

Kursinnehåll

– Massage Historia
– Anatomi och Fysiologi
– Effekter av Massage
– Massage grepp
– Stretching
– Acupressure neck release
– Människokroppens byggnad
– Massage som behandlingsform
– Ditt arbete som massör
– Praktiska övningar i massage

Studieplan

Massage Skola: 7 dagar
Läxor och examensförberedelse under pågående Massage Skola: Tid 40-50 timmar

Kursexamen – Detaljer

1. 90 min teori test
2. 60 min praktisk examen

Massagebok som Rekommenderas att köpa till Massage Utbildning

Massage för Idrott
Presentation och hälsa av Thomas Lindholm

Diplom

Efter att du klarat din examen får du diplom så du kan börja arbeta som en Licensierad Massör.. För att hålla en hög standard på de massörer vi har utbildat så måste man förnya sin licens varje år till en kostnad av 1.500 SEK. Not: förnyelsen av licensen gäller enbart de massörer som utbildat sig hos oss och som arbetar i vårt varumärke.
För att examen ska bli helt och fullt godkänd krävs minst 85% rätt i samtliga delmoment som nämns ovan inklusive genomförd och dokumenterad 60 timmars praktik hos en Sportklubb.
Omtentamen bör planeras att fullföljas inom 2 veckor efter Examensdagen och avgiften för denna ska vara betald enligt fakturans förfallodatum, dock inte senare än 10 dagar ifrån examensdatumet.