Välkommen till DS Personal Training School!

ALLT ÄR MÖJLIGT!

Min resa inom sport, hälsa och fitness tog fart redan 1989. Sedan dess har det varit ett nöje att få ha haft en karriär som tagit mig världen runt som personlig tränare, idrottsledare, mental coach, mentor, utbildare och motivationstalare. Utöver detta har jag sedan 2001 också haft möjligheten att få vara delaktig i utbildningsprocessen för över 6000 personliga tränare, som idag har arbete i både Sverige och runt om i världen.

Under min tid i denna fantastiska bransch har jag lyckats samla på mig över 40.000 timmars praktisk erfarenhet. Dessa erfarenheter och den kunskap som jag samlat på mig har gjort det möjligt för mig och DS Team att förse gymmen runt om i världen med branschens absolut bästa personliga tränare. Vår slogan ”More Than Just A Personal Training School” förstärker vår vision, våra undervisningsmetoder, vår kunskap, våra erfarenheter och vår kreativitet. Vårt team kommer att att ge DIG verktygen och den bästa pedagogiska grund för att DU skall kunna bygga en framgångsrik karriär som personlig tränare.

Utbildning, kunskap och erfarenhet är DS grundpelare och de tre viktigaste faktorerna till framgång. Jag är ett levande exempel på detta då jag under min tid som idrottsman själv tävlat i rugby, fotboll, boxning och 100/200m sprint och där jag blivit utbildad och tränad av de absolut bästa. Som personlig tränare till stora profiler utvecklades jag enormt mycket, detta under handledning av en av Storbritanniens ledande personliga tränare, som också jobbat för några av Hollywoods största och främsta kändisar som Madonna, Stella McCartney, Cate Blanchett och många fler.

Under tiden har jag även hunnit med att tagit en BA Hons examen. Jag har studerat samhällsvetenskap, psykologi, filosofi, entreprenörskap, marknadsföring, försäljning, affärer, ledarskap, anagement, politik, historia och även tagit lektioner i spanska. Jag håller just nu på att slutföra en magisterexamen i pedagogik och ledarskap med avslut 2018 och planerar även att doktorera inom området 2023. Samtliga av mina erfarenheter har lärt mig en sak genom åren: Den viktigaste rollen man kan ha i ett yrke som lärare är att alltid vara Student! Jag ser fram emot att träffa dig på våra kurser framöver. Tveka inte att kontakta mig eller någon från vårt DS-Team om du har några frågor eller undrar över något. Med detta sagt vill jag vill
avsluta med min favoritcitat…
ALLT ÄR MÖJLIGT!

Bästa hälsningar.
David Samuyiwa
VD DS Trademark AB